Regents Park

Our client, the owner of Mint, a furniture and interiors retailer, asked us to undertake this project.

This was a major renovation, with a brief to transform a 19th century dwelling into a contemporary home, without giving it an unnatural feeling of modernity.

The house was in a miserable state. A previous owner had turned the three upper floors into bedsits and other strange alterations had taken place and so, while preserving the essential character of the original house, we completely remodelled it to create a modern backdrop for our client’s furniture and art.

Although the house is in a Conservation Area, we successfully negotiated a new glass extension at the rear. This was conceived as part of a new landscaping proposal, which linked the house to the newly landscaped garden.

“A slick juxtaposition of classical, proportions and contemporary styling.”

Telegraph magazine

Location
Westminster, London
Area
305m2/3,282ft2
Residential
Previous/Next

Regents Park/Images